Sağlık Hizmetleri Binası

Markham Stouffville Hastanesi Vakfı'nın Sonbahar 50/50 Çekilişi geri döndü

Markham ON
25 Eylül 2023

Markham Stouffville Hastanesi (MSH) Vakfı'nın Sonbahar 50/50 Çekilişi 26 Eylül 2023 Salı günü yeniden başlıyor. Çekiliş yalnızca online olarak gerçekleştirilecek olup, 1.500 $ Erken Başlayanlar Ödülü ve 10.000 $ garantili Büyük Ödül verilecektir.

MSH Vakfı 50/50 Çekilişi, Oak Valley Health'in MSH'sinin tüm öncelikli ihtiyaçlarla donatılmasını sağlamaktadır. Her yıl binlerce hasta ve aile MSH'ye güveniyor. MSH 2030 yılına kadar 500.000'e yakın bir nüfusa hizmet verecek. Bu, yılda 6.000 kadar bebeği karşılamak, Acil Servisimizde 115.000 kadar hastayı tedavi etmek ve kanser bakımı, cerrahi ve ruh sağlığı için ihtiyaçların iki katına çıktığını görmek anlamına geliyor. 50/50 Çekilişi aracılığıyla toplanan her bir dolar, hastaların ihtiyaç duydukları kritik bakımı, ihtiyaç duydukları anda alabilmelerini sağlamaktadır.

MSH Vakfı Toplum İlişkileri ve Kurumsal Ortaklıklar Başkan Yardımcısı Allan Bell, "Devlet fonları hayat kurtaran tüm kritik ekipmanların maliyetini karşılamaya yetmiyor," diyor. "MSH Vakfı'nın 50/50 çekilişine verilen cömert toplum desteği, olağanüstü hasta bakımı sağlamak için gereklidir ve ömür boyu bakımın eve daha yakın olmasına yardımcı olacaktır."

MSH Vakfı'nın 50/50 Çekilişi Ekim 2021'de başladı ve bugüne kadar 272.630 dolar topladı. Topluluk desteği, kalp hastaları için son teknoloji bir ekokardiyografi sistemi, minimal invaziv cerrahi için yeni Girişimsel Radyoloji Süitimizde kullanılan bir C Kolunun satın alınmasına ve ayrıca daha fazla hastanın rahat bir alanda görülmesini sağlamak için yeni taşınan Gale & Graham Wright Meme Sağlığı Merkezinin donatılmasına yardımcı oldu.

"Burası bizim toplumumuz, birbirimizi desteklememiz ve bakım almamız gerekiyor," diyor 2023 Kış 50/50 Çekiliş Büyük Ödülü sahibi ve Oak Valley Health'te emzirme danışmanı olan Joan Bordash. "Ben burada sadece bir çalışan değil, aynı zamanda bir hastaydım. Sağladığımız birinci sınıf bakımı alabilmek için bu hastaneyi desteklemeliyiz."

Erken Rezervasyon Ödülü için son başvuru tarihi 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 10.00, Büyük Ödül için son başvuru tarihi ise 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 10.00'dır. Biletler mshf5050.ca adresinden satın alınabilir.

Markham Stouffville Hastanesi Vakfı

Markham Stouffville Hastanesi Vakfı, Oak Valley Health'in Markham Stouffville Hastanesi'nin (MSH) devam eden öncelikleri ve ihtiyaçları için fon ve farkındalık yaratarak büyümesini sağlamak için vardır. Toplumdan gelen bağışlar, MSH'de birinci sınıf sağlık hizmeti sunulmasını sağlamaya yardımcı olan hayat kurtarıcı tıbbi ekipmanı finanse etmektedir.